ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπακασέτας: Εκτός αποστολής από το ματς με την Αντάλιασπορ λόγω τραυματισμού

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας AP

Ο Τάσος Μπακασέτας έμεινε εκτός αποστολής της Τράμπζονσπορ για το εκτός έδρας ματς με την Αντάλιασπορ, με τον τεχνικό της ομάδας Αμπντουλάχ Αβτσί να ξεκαθαρίζει πως αυτό έγινε επειδή είναι τραυματίας και δεν συνδέεται με μεταγραφικά σενάρια.

Η Τράμπζονσπορ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (14/01, 15:00) εκτός έδρας την Αντάλιασπορ για την 20η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, σε ένα ματς που δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Τάσο Μπακασέτα που έμεινε εκτός αποστολής.

Η αιτία σύμφωνα με τον Αμπντουλάχ Αβτσί είναι πως ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με τον προπονητή της ομάδας της Τραπεζούντας να ξεκαθαρίζει πως δεν κρύβεται πίσω από την παραπάνω απόφαση κάποιο μεταγραφικό σενάριο.

"Είχαμε μια συνάντηση με τον Μπακασέτα το βράδυ του Σαββάτου. Είχε πόνο στο γόνατό του για δύο εβδομάδες. Πέρασε πολύ άσχημα τη νύχτα από πόνους. Ο Μπακασέτας είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει τα πάντα όταν αγωνίζεται.

Ο κόσμος δεν πρέπει να ονειρεύεται και να ερμηνεύει κάτι που δεν υπάρχει", τόνισε χαρακτηριστικά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να "σβήσει" τις οργιάζουμες φήμες, που φέρνουν τον παίκτη κοντά στη Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του με την Τράμπζονσπορ στο φινάλε της σεζόν.

Σημειώνεται ωστόσο πως ο παίκτης εμφανίζεται αρνητικός στην παρούσα φάση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την "Τραμπ", με τον πρόεδρό της, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, να κάνει γνωστό πως έχει γίνει πρόταση στον Μπακασέτα για επέκταση συνεργασίας που ο παίκτης την έχει απορρίψει.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ