ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Δεν παίζουν ρόλο οι προσωπικές διακρίσεις, θέλω επιτυχία με την Εθνική"

Ο Τάσος Μπακασέτας στο Βόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα
Ο Τάσος Μπακασέτας στο Βόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε ότι για εκείνον δεν έχουν σημασία οι προσωπικές διακρίσεις, αλλά θέλει να επιτυχίες με την Εθνική ομάδα.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Nations League, επικρατώντας 1-0 στο Μπελφάστ κόντρα της Βόρειας Ιρλανδίας, χάρη στο γκολ του Τάσου Μπακασέτα.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε στην κάμερα του ALPHA, τονίζοντας πως δεν έχει σημασία για εκείνον που είναι πρώτος σκόρερ με τη γαλανόλευκη στη διοργάνωση, αλλά αυτό που θέλει είναι να έρθει μία επιτυχία για την ομάδα.

"Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε σε μια τέτοια πια διαδικασία το πρώτο ματς είναι το σημαντικότερο. Το δείξαμε στο πρώτο μέρος. Βάλαμε ένα γκολ, σημαντικό που δεν δεχτήκαμε. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά από αύριο ξεκινάει η δουλεία και ο επόμενος αντίπαλος γατί είναι μαραθώνιος.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Ήμασταν ανώτεροι από ον αντίπαλο και θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Σ' αυτό το επίπεδο ξεύρουμε ότι θα σε πιέσει και αντίπαλος, ειδικά εκτός έδρας. Αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αμυνθήκαμε και στο τέλος μένουν οι τρεις βαθμοί.

Δεν λέει πολλά για μένα ότι είμαι πρώτος στα γκολ στο Nations League. Θέλω να έρθει μια επιτυχία για την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να χαρούμε όλοι μαζί. Το θέλουν όλοι και το δείξαμε σήμερα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί έρχονται πολλά παιχνίδια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ