ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Μπακάκη κόντρα στον Παναιτωλικό

Κεφαλιά του Μπακάκη στο ΑΕΚ - Ζόρια στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Κεφαλιά του Μπακάκη στο ΑΕΚ - Ζόρια EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (6/1, 17:15). Εκτός οι Νασίμ Χνιντ και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, επιστρέφει ο Γεβγέν Σάχοβ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (6/1, 17:15, Novasports 2) τον Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε τόσο τον Μιχάλη Μπακάκη (ο οποίος είχε χτυπήσει στο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης), όσο και τον Παναγιώτη Τσιντώτα - στις δηλώσεις του στη NOVA είχε υποστηρίξει "πρέπει να σκεφτούμε αν είναι προτιμότερο να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί ή να του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία" - ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Νέναντ Κρίστιτσιτς, καθώς και οι Νασίμ Χνιντ και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Επιστέφει ο Γεβγέν Σάχοβ, καθώς ο Ουκρανός είχε αποβληθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο και δεν ήταν παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ