ΠΑΟΚ

Μπαίνει σταδιακά ο Γκαρσία

Μπαίνει σταδιακά ο Γκαρσία
INTIME SPORTS

Ποιος είναι ο τρόπος που αποφάσισαν ο Δώνης και οι συνεργάτες του να κινηθούν για την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην αγωνιστική δράση

Ο Πάμπλο Γκαρσία ναι μεν προπονήθηκε στο χαλαρό πρόγραμμα της Δευτέρας (10/11), αυτό όμως δεν σημαίνει πως στον ΠΑΟΚ θα βιαστούν στην περίπτωσή του έτσι ώστε να αρχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους αγώνες του "Δικεφάλου".

Αντίθετα θα υπάρχει μια ειδική μεταχείριση όσον αφορά τον Ουρουγουανό μετά από συνεννόηση του τεχνικού με το ιατρικό τιμ.

Συγκεκριμένα έχει αποφασιστεί ο Γκαρσία να ακολουθεί το κομμάτι προπόνησης που μπορεί και αναλόγως στο πως νιώθει σε αυτό, να συνεχίζει με ένα δικό του πρόγραμμα.

Βάσει του μέρους της προπόνησης που θα ακολουθεί, θέλουν να δουν στον ΠΑΟΚ την πρόοδο της κατάστασης του και είναι δεδομένο πως σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς ο έμπειρος μέσος.

Ουσιαστικά δηλαδή η αποθεραπεία του θα γίνει μέσα από το πρόγραμμα της ομάδας στο οποίο θα συμμετέχει και το πιο λογικό είναι να είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη του δευτέρου γύρου καθώς δεν θα υπάρξει βιασύνη σχετικά με την επιστροφή του.

Εφόσον βέβαια πάει καλά η αποθεραπεία του, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ματς με τον Αιγινιακό στις 22 του μήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ