ΠΑΟΚ

Μπαϊάνο: "Οφείλουμε απαντήσεις"

Μπαϊάνο: "Οφείλουμε απαντήσεις"
αλαν μπαιανο

Για απαντήσεις... και άλλη εικόνα στο μέλλον μίλησε ο Μπαϊάνο Ντε Σόουζα. Βαρύ το κλίμα στην προπόνηση

" Ήταν ένας αγώνας που κρίθηκε στις στημένες φάσεις. Δε τα πήγαμε καλά, αλλά μέτρησαν πολύ οι λεπτομέρειες. Η ομάδα πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο, όμως, μετά τα δύο τέρματα δεν αντιδράσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι" τόνισε ο Βραζιλιάνος που απάντησε στο ερώτημα αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αισθάνονται πιεσμένοι:

" Πίεση υπάρχει πάντα και είναι φυσιολογικό σε μία μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, που έχει τόσο δυνατή κερκίδα. Καλά κάνει ο κόσμος και έχει απαιτήσεις. Όλα θα ξεχαστούν μόνο όταν έρθουν οι νίκες".

Όταν του ζητήθηκε να αιτιολογήσει τις κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, τόνισε: " Αισθανθήκαμε στο πετσί μας τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Πρέπει να φέρουμε τα πάνω-κάτω από ‘δω και πέρα" με τον Μπαϊάνο να πρόσθεσε:

" Δεν οφείλουμε απάντηση μόνο στον κόσμο, οφείλουμε απάντηση στους ίδιους μας τους εαυτούς. Να αρχίζουμε να κερδίζουμε για να μας εμπιστευτεί ο κόσμος και εμάς και τη διοίκηση".

Για την ολιγόλεπτη παρουσία του στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, είπε: " Ο Σάντος με ρώτησε αν μπορώ να παίξω δεξί μπακ για να απελευθερώσει κάποιον παίκτη και του είπα ότι μπορώ. Δεν έχω πρόβλημα".

Ολοκληρώνοντας ο Μπαϊάνο έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ λέγοντας πως: " Από την επόμενη Κυριακή θα δει έναν άλλον ΠΑΟΚ".

Βαρύ το κλίμα στην προπόνηση

Στα αγωνιστικά σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής λίγες μόλις ώρες μετά την χθεσινή ήττα με 3-1 στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι υπόλοιποι κανονικά με τον Πολωνό αμυντικό Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ