ΑΡΗΣ

Μπάγεβιτς: "Θέλουμε πολύ τη νίκη"

Μπάγεβιτς: "Θέλουμε πολύ τη νίκη"
Μπάγεβιτς

Προσοχή και συγκέντρωση ζήτησε ο Μπάγεβιτς ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο «Ντούσκο» έκανε λόγο για το θέλω της νίκης σε συνάρτηση με το ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν θα πρέπει να έχουν άγχος ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης αύριο με το θετικό αποτέλεσμα θα μπορέσει να συνεχίσει το εντός έδρας αήττητό της στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
«Έχουμε έναν αντίπαλο καλό. Πραγματικά μία ομάδα που η δύναμή της είναι στο σύνολο και όχι τόσο στις μονάδες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσέξουμε και κάποιους ιδιαίτερα», τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον τεχνικό του Άρη να πρόσθεσε:

« Αυτό που δεν θέλω αύριο είναι να έχουμε πίεση. Να έχουμε την αγωνιστική συμπεριφορά που απαιτείται. Να είμαστε προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι και να έχουμε τους φιλάθλους μας όπως κάθε φορά στο πλευρό μας», ενώ με αφορμή το ρεπό του Άρη στην 1η αγωνιστική του ομίλου επισήμανε πως:

« Μπόλτον και Μπράγκα έχουν από έναν βαθμό ενώ ο Ερυθρός Αστέρας κανέναν και αν χάσει από μας θα απομακρυνθεί με μας να θέλουμε πολύ τη νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα ο «Ντούσκο» τόνισε: « Εκτός του Αουρέλιο δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα. Χτυπήματα από το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να υπάρχουν αλλά δεν είναι κάτι το σοβαρό».

Όσο για την σημασία που έχει για τον ίδιο προσωπικά το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα δεδομένου ότι ήταν η προηγούμενή του ομάδα είπε:

«Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για μένα αφού ήμουν εκεί προπονητής αλλά από την στιγμή που είμαστε επαγγελματίες θα πρέπει να αφήσουμε τα αισθήματα στην άκρη στην διάρκεια του παιχνιδιού».

Σε ερώτηση για την πίεση που έκανε λόγο ο τεχνικός του Άρη απάντησε: « Θες δεν θες και το άγχος προκύπτει σε τέτοια παιχνίδι. Πολλοί δεν περιμένανε ότι θα περάσουμε την Σαραγόσα και οι υποχρεώσεις έχουν μεγαλώσει.

Οι φίλαθλοι μας βέβαια περιμένουν και θέλουν όπως και εμείς να πάρουμε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν θέλω πίεση και άγχος που μπορεί να μας επηρεάσει».

Η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα αναμένεται με πτήση τσάρτερ από το Βελιγράδι στις 15:00 στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και είναι να προπονηθεί στις 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να κάνει την τελευταία του προπόνηση την ίδια ώρα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Μπάτα Μποντούροβιτς, ο Σέρβος επιχειρηματίας που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναμένεται το βράδυ στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον αυριανό αγώνα του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα.

Με 20 στην αποστολή

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή εν όψει του αυριανού αγώνατου Κυπέλλου UEFA με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικάη αποστολή: Χαλκιάς, Κέλεμεν,Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο,Ρονάλντο, Κουλουχέρης,Βανγκέλι, Ιβιτς, Καράμπελας, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Παπάζογλου, Φελίπε,Γκαρσία.
























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ