ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπάγεβιτς: "Εύχομαι να ξεπεράσει η ΑΕΚ τα προβλήματα της"

Μπάγεβιτς: "Εύχομαι να ξεπεράσει η ΑΕΚ τα προβλήματα της"
Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Φανερά επηρεασμένος με τα όσα έγιναν με την λήξη του αγώνα, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που δεν θέλησε να πει πολλά και στο τέλος ευχήθηκε να ξεπεράσει η ΑΕΚ τα προβλήματα της.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, εμφανίστηκε απογοητευμένος στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, κυρίως για τις αποδοκιμασίες αλλά και για κάποια αντικείμενα που δέχτηκε από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αρκέστηκε να σχολιάσει μόνο την απόδοση της ομάδας και να μην κάνει κανένα σχόλιο για την Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Για το παιχνίδι

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες που μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Αν το κάναμε θα ήταν πιο εύκολα για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι κάποιες ευκαιρίες, αλλά όχι σαν εκείνες του πρώτου. Σε αυτές τις φάσεις δεν ήμασταν σοβαροί στην τελική επιλογή".

- Για το αν βοήθησε ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ

"Το πρόβλημα στη δημιουργία ήταν δικό μας. Δεν ήταν η ΑΕΚ το θέμα. Δεν θέλω να κρίνω την ΑΕΚ. Είχαμε μακρινές αποστάσεις μεταξύ μας".

- Για το αν η Ευρώπη έχει εξασφαλιστεί

"Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Έχουμε 25 βαθμούς, έχουμε ελπίδες, έχουμε ευκαιρία να κάνουμε μία προσπάθεια στον δεύτερο γύρο να πετύχουμε".

- Για το αν μπορεί να κάνει ένα σχόλιο για την ΑΕΚ

"Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για την ΑΕΚ. Τα κρατάω για τον εαυτό μου. Εύχομαι η ΑΕΚ να ξεπεράσει όλα αυτά, όσο μπορεί πιο γρήγορα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ