EUROPA LEAGUE

Μπάγεβιτς: "Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά"

Μπάγεβιτς: "Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι είχαν πολύ άγχος στην πρώτη τους ευρωπαϊκή συμμετοχή

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι είχαν πολύ άγχος στην πρώτη τους ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Παράλληλα, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου, αν έμενε το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο θα είχε άλλες δυνατότητες η ομάδα του για να διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό για εμάς, με έναν αντίπαλο που ξέραμε ότι θα είναι δυνατός και πιο έτοιμος. Δεχθήκαμε γκολ στο χειρότερο σημείο στο ματς. Αν είχαμε το 1-0 στο πρώτο μέρος θα είχαμε άλλες δυνατότητες.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν όπως το περιμέναμε μπορούσαμε να κάνουμε και καλύτερο παιχνίδι. Γενικά είναι ευχαριστημένος. Το 1-1 είναι ένα σκορ που δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχεις ελπίδες, αλά είναι δύσκολο.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε. Ποιο κοντά στην πρόκριση είναι η Νιούκαστλ, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής", είπε αρχικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Για το τι άλλαξε στα πλάνα του στο δεύτερο μέρος: " Εμείς θέλαμε τη νίκη και γι' αυτό προσπαθήσαμε. Θα παίζαμε πιο επιθετικά, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, ήταν και κουρασμένοι κάποιοι παίκτες".

Για το γεγονός πως η Νιούκαστλ παίζει το Σάββατο και ο Ατρόμητος Κυριακή: " Μια μέρα δεν παίζει ρόλο. Και εμείς έχουμε παιχνίδι και αυτοί. Θα δούμε".

Για την κυκλοφορία της μπάλας: " Τα παιδιά είχαν άγχος πολύ. Εμείς μπορούσαμε να κρατήσουμε καλύτερα και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, αλλά ήταν η πρώτη τους φορά σε τέτοια διοργάνωση και υπήρχε άγχος".

Για το πως θα διαχειριστεί το ματς στην Αγγλία: " Θα δούμε. Έχουμε ένα ματς την Κυριακή θα δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε και βλέπουμε. Δεν μπορούμε ότι θα πάμε Αγγλία να κερδίσουμε".

Αν ισχύει ότι η Νιούκαστλ είναι πιο κοντά στην πρόκριση: " Το έχω πει αυτό και άλλη φορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάμε εκεί με τα χέρια ψηλά".

*Τα εισιτήρια που κόπηκαν στην αναμέτρηση είναι 5.002 και οι εισπράξεις 42.110 ευρώ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ