ΑΡΗΣ

Μπάγεβιτς: "Δεν φοβάμαι τίποτα"

Μπάγεβιτς: "Δεν φοβάμαι τίποτα"
Μπαγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν αφοπλιστικός στη συνέντευξη Τύπου... "Δεν φοβάμαι τίποτα"

Ο «Ντούσκο» στις δηλώσεις του στάθηκε στο 1-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν φοβάται τίποτα. Όσο για το αν τον προβληματίζει η καταρρακτώδης βροχή που πλήττει την Σαραγόσα όσον αφορά τα πλάνα του είπε ότι θα περιμένει μέχρι αύριο.
« Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς κερδίσαμε με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και έχουμε ελπίδες και με αυτές τις ελπίδες θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η πρώτη ερώτηση προς τον «Ντούσκο» είχε να κάνει για την καταρρακτώδη βροχή που υπάρχει στην Σαραγόσα από την στιγμή μάλιστα που η αποστολή του Άρη έφθασε το μεσημέρι στην ισπανική πόλη και το αν πιστεύει ότι θα βοηθήσει στην προσπάθειά της πρόκρισης: « Δεν ξέρουμε αν θα μας βοηθήσει ή όχι. Τις περισσότερες φορές πάντως σε τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά και με τέτοιο καιρό μετράει η δύναμη».

Για το αν αλλάζουν όμως παρόλα αυτά εξαιτίας της καταρρακτώδης βροχή τα πλάνα του ο τεχνικός του Άρη δήλωσε: « Κάτι θα αλλάξει. Θα δούμε όμως μέχρι αύριο πως θα είναι ο καιρός και μετά θα αποφασίσω».

Σε ερώτηση για το αν για τον ίδιο προέχει ο Άρης να βάλει κάποιο γκολ ή να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στον αυριανό επαναληπτικό απάντησε: « Είναι δύσκολο να απαντήσεις τι θέλεις να κάνεις. Εμείς θέλουμε και γκολ να βάλουμε και να μην δεχτούμε. Δεν φοβάμαι όμως τίποτα. Ούτε την βροχή αλλά ούτε και την Σαραγόσα που είναι μια καλή ομάδα. Κάτι που το έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι αλλά εμείς όμως ήμασταν αυτοί που είχαμε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και έχουμε ελπίδες πρόκρισης και θα προσπαθήσουμε να τις αξιοποιήσουμε».

Όσο για την παρουσία του Αϊμάρ στην ενδεκάδα της Σαραγόσα σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Μπάγεβιτς απάντησε: « Αν παίξει ο Αϊμάρ κάποιος άλλος δεν θα παίξει. Θα δούμε».








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ