ΑΕΚ

Μπάγεβιτς:"Αποφασισμένοι για τίτλο"

Μπάγεβιτς:"Αποφασισμένοι για τίτλο"
Μπάγεβιτς για Ηλία INTIME SPORTS

Το Κύπελλο εμπνέει την ΑΕΚ και τον Μπάγεβιτς που δηλώνει: "Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι"

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, λέγοντας πως η ομάδα του θα κάνει ότι μπορεί για να κατακτήσει τον τίτλο.
" Δεν μπορώ να πω ότι είναι φαβορί κάποιος. Ο Ολυμπιακός πήρε πρωτάθλημα και έχει ένα προβάδισμα, όμως εμείς είμαστε διψασμένοι, αποφασισμένοι και ενωμένοι για να κάνουμε προσπάθεια να κατακτήσουμε τον τίτλο που θέλουμε τόσο πολύ".

Σε ερώτηση για την εμφάνιση των παικτών του στον επαναληπτικό με τον Πανσερραϊκό είπε:

" Στο πρώτο ματς παίξαμε καλά και κερδίσαμε 3-1, είχαμε ευκαιρίες όμως να το κάνουμε μεγαλύτερο το σκορ. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο, ο στόχος ήταν η πρόκριση και το πετύχαμε.

Αποφύγαμε κάποια πράγματα αν και μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Όμως δεν μπορούμε να ζητάμε περισσότερα από τους παίκτες μου, που δημιούργησαν ευκαιρίες σε αυτό το ματς. Δεν θα σταυρώσω τους παίκτες μου για την εμφάνιση. Μπράβο σε όλους για την πρόκριση

".

Όσο αφορά το περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, αλλά και τα όσα ακολούθησαν κατά την διάρκεια του αγώνα ο 59χρονος τεχνικός δήλωσε:

" Δίπλα σε αυτούς που με χειροκροτούσαν ήταν και κάποιοι που με έβριζαν. Εγώ χαιρέτησα, έσκυψα το κεφάλι και έφυγα. Κάποιοι δυστυχώς το παρεξήγησαν. Αυτός που έκανε την ερώτηση μάλλον έχει κάτι μαζί μου, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Μάλλον θα ήταν εξαιτίας του 5-1 που φέραμε στο ματς στις Σέρρες για το πρωτάθλημα".

Για την βελτίωση που έχει δείξει η ΑΕΚ από την ημέρα που αναλάβατε την ομάδα είπε:

" Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών μου και είμαι σίγουρος ότι μπορούν ακόμα καλύτερα, ειδικά στα παιχνίδια εκτός έδρας. Έχουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο που μπορούν να δείξουν στο μέλλον πολλά περισσότερα από αυτά που έχουν κάνει μέχρι σήμερα".

Τέλος για την επικείμενη συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε:

" Θα γίνει μια συνάντηση μεταξύ μας για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, όμως αυτή θα είναι μετά τον τελικό Κυπέλλου".



















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ