CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Ζάλτσμπουργκ: Το πιο γρήγορο χατ τρικ στο Champions League ο τρομερός Λεβαντόβσκι

Bayern's Robert Lewandowski is celebrated after he scored his third goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Bayern and Salzburg in Munich, Germany, Tuesday, March 8, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski is celebrated after he scored his third goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Bayern and Salzburg in Munich, Germany, Tuesday, March 8, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader) © 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σημείωσε το γρηγορότερο χατ τρικ στο Champions League στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Ζάλτσμπουργκ με τρία γκολ σε έντεκα λεπτά.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σημείωσε το πιο γρήγορο χατ τρικ (12', 21', 23') στην ιστορία του Champions League και συγκεκριμένα σε δέκα λεπτά και 24 δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας αυτό του Μάρκο Σιμόνε της Μίλαν στο παιχνίδι κόντρα στη Ρόζεμποργκ το 1996-1997 (6', 23', 25').

Αρχικά το 1-0 έγινε στο 12' μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και εκτέλεσε εύστοχα για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Εν συνεχεία και μέσω πέναλτι που κέρδισε ο Πολωνός σέντερ φορ και πάλι με τη χρήση VAR έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 21'.

Δύο λεπτά αργότερα ο τρομερός "Λέβα" έφυγε στην αντεπίθεση, δέχτηκε τηυν πάσα του Μίλερ, εκμεταλλεύτηκε την κόντρα και ευστόχησε για το 3-0 της Μπάγερν που μετέτρεψε την υπόθεση πρόκριση σε πάρτι στο Μόναχο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ