ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Τρία από τα παιδιά του Κέιν τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα την Δευτέρα

Bayern's Harry Kane reacts disappointed after missing a chance during the German Bundesliga soccer match between VfL Bochum and FC Bayern Munich in Bochum, Germany, Sunday, Feb. 18, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Harry Kane reacts disappointed after missing a chance during the German Bundesliga soccer match between VfL Bochum and FC Bayern Munich in Bochum, Germany, Sunday, Feb. 18, 2024. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ανησύχησε η οικογένεια του Χάρι Κέιν, καθώς τρία από τα παιδιά του τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα την Δευτέρα (8/4), την ώρα που ο Άγγλος στράικερ ταξίδευε για το Λονδίνο.

Ο Χάρι Κέιν και η οικογένειά του καρδιοχτύπησαν την Δευτέρα (8/4). Την ώρα που ο Άγγλος στράικερ προσγειωνόταν στο Λονδίνο και την αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Άρσεναλ, τρία παιδιά του τραυματίστηκαν σε τροχαίο έξω από το Μόναχο.

Σύμφωνα με την Bild, στις 17:15 την Δευτέρα, ο οδηγός ενός Ρενό θέλησε να στρίψει αριστερά, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με ένα μαύρο Mercedes Vito.

Το γερμανικό ρεπορτάζ αναφέρει πως τρία από τα τέσσερα παιδιά του, ο Λουίς (3 ετών), Βιβιάν (5 ετών) και Άιβι (7 ετών) επέβαιναν στο μαύρο αυτοκίνητο, αποκόμισαν ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Τα οκτώ άτομα που αναμείχθηκαν στο τροχαίο είχαν ελαφρά τραύματα, όμως διακομίσθηκαν άμεσα με ελικόπτερα και ασθενοφόρα. Η ζημιά υπολογίζονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ ο δρόμος έμεινε κλειστός για δύο ώρες, όπως ανέφερε η Bild.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ