ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Τέλος ο Τολισό μετά από πέντε χρόνια στο Μόναχο

Ο Κορεντίν Τολισό στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ
Ο Κορεντίν Τολισό στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ © 2020 SVEN HOPPE / AP IMAGES

Η Μπάγερν ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/5) την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κορεντίν Τολισό, ο οποίος έπειτα από πέντε χρόνια στο Μόναχο είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Οι δρόμοι του Κορεντίν Τολισό με την Μπάγερν χωρίστηκαν οριστικά τη Δευτέρα (30/5), με την πρωταθλήτρια Γερμανίας να ανακοινώνει πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον παίκτη.

Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου, με αποτέλεσμα ύστερα από πέντε χρόνια στο Μόναχο να αναζητά ο 27χρονος μέσος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Τολισό υπέγραψε στους Βαυαρούς το καλοκαίρι του 2017 και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, καθώς δόθηκαν 41.500.000 ευρώ στη Λιόν.

Με τη φανέλα της Μπάγερν έχει καταγράψει συνολικά 118 συμμετοχές, μετρώντας 21 γκολ και 15 ασίστ έως τώρα. Πριν το Μόναχο αγωνιζόταν στη Λιόν, με την οποία είχε 160 εμφανίσεις, 29 τέρματα και 17 ασίστ.

Τη εφετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές, ενώ είχε συμμετοχή σε επίσης τρία γκολ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ