ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Τελειώνει ο Νάγκελσμαν, επικρατέστερος αντικαταστάτης του ο Τούχελ

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Champions League
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Champions League © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να "τελειώσει" τον Τζουλιόν Νάγκελσμαν και μάλιστα σύντομα, σύμφωνα με τον Ρομάνο. Επικρατέστερος αντικαταστάτης του ο Τόμας Τούχελ.

Η θέση του Τζουλιάν Νάγκελσμαν στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου είναι ιδιαίτερα επισφαλής, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Βαυαροί αναμένεται να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους μαζί του σύντομα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από εσωτερική συζήτηση της διοίκησης. Την είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και η Bild.

Ο Τόμας Τούχελ, που έμεινε ελεύθερος από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν τελείωσε η θητεία του στην Τσέλσι, είναι ο επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει σύμφωνα με την ίδια πηγή. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο 2.5 ετών.

Η Μπάγερν Μονάχου αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga πίσω από τη Ντόρτμουντ, την οποία φιλοξενεί στην έδρα της για την 26η αγωνιστική. Συνεχίζει επίσης κανονικά στους "8" του Champions League αλλά και στο Κύπελλο Γερμανίας.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ