ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Στα χρώματα της Ουκρανικής σημαίας η Αλιάνζ Αρένα

Η Άλλιαζ Αρένα φωταγωγήθηκε στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας
Η Άλλιαζ Αρένα φωταγωγήθηκε στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας PRINT SCREEN TWITTER

Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησε η Μπάγερν, η οποία φώτισε την Αλιάνζ Αρένα το Σάββατο (25/2) στα χρώματα της Ουκρανίας σε ένδειξη στήριξης στη χώρα για τις δύσκολες ώρες που περνάει.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη, έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην γειτονική της χώρα το πρωί της Πέμπτης (24/2). Η Ευρωπαϊκής Ένωση και οι ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ενώ το ποδόσφαιρο και εν γένει ο αθλητικός κόσμος δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν διαφορετικό μονοπάτι.

Η Μπάγερν με τη σειρά της θέλησε να εκφράσει τη στήριξή της προς την Ουκρανία γι' αυτό και αποφάσισε ως ένδειξη συμπαράστασης να φωταγωγήσει το Σάββατο (25/2) την Αλιάνζ Αρένα στα χρώματα της σημαίας της χώρας.

Κάπως έτσι, η έδρα των Βαυαρών φωτίστηκε σε μπλε και κίτρινο, στέλνοντας το μήνυμα για ειρήνη και αλληλεγγύη. Θυμίζουμε ότι η EFL σκέφτεται επίσης, να προβεί στην ίδια κίνηση, φωτίζοντας στον τελικό του Carabao Cup μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ το Γούμπλεϊ στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ