ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ψάχνει αγοραστή για τον Μανέ, δεν κρατάει τον Κανσέλο

Μπάγερν: Ψάχνει αγοραστή για τον Μανέ, δεν κρατάει τον Κανσέλο
@2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας, η Μπάγερν εξακολουθεί να θέλει να πουλήσει τον Σαντιό Μανέ, ενώ δεν φαίνεται διατεθειμένη να κρατήσει τον Ζοάο Κανσέλο.

Δύο αγωνιστικές απομένουν, προκειμένου να λήξει η σεζόν για την Μπάγερν. Οι Βαυαροί βρίσκονται στην κορυφή της Bundesliga στο +1 από την Ντόρτμουντ και θέλουν στο τέλος να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει συζήτηση για τις προσθήκες, αλλά και τις αποχωρήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σαντιό Μανέ παραμένει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ και το Sky Sport Γερμανίας, οι Βαυαροί αναζητούν αγοραστή για τον Σενεγελέζο μεσοεπιθετικό. Ο ίδιος δεν θα ήθελε να παραμείνει ως αναπληρωματικός, ενώ είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στην Premier League.

Την ίδια ώρα, δύσκολα θα μείνει στην Μπάγερν και ο Ζοάο Κανσέλο. Ο Πορτογάλος μπακ αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι και υπάρχει και οψιόν αγοράς του. Ωστόσο, οι Βαυαροί θεωρούν ακριβή την αγορά του, έτσι δεν αναμένεται να προχωρήσουν μαζί του.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ