ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Ζιντάν δεν θέλει τους Βαυαρούς που επικεντρώνονται σε Έμερι, Ντε Ζέρμπι και Ράνγκνικ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στις ΗΠΑ για τον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Χιούστον Ντάιναμο | 27 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στις ΗΠΑ για τον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Χιούστον Ντάιναμο | 27 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 REBECCA BLACKWELL/AP IMAGES

Τα γερμανικά ΜΜΕ διέψευσαν την Mundo Deportivo για Ζιντάν και Μπάγερν, τονίζοντας πως στην κορυφή της λίστας των Βαυαρών υπάρχουν άλλα ονόματα.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της γερμανικής Ομοσπονδίας με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, η Mundo Deportivo έγραψε πως η Μπάγερν πάει να κάνει το μεγάλο "μπαμ" και πως είναι ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με τον Ζινεντίν Ζιντάν για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Ωστόσο, δεν φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα. Η Εquipe και το ESPN ανέφεραν πως ο Γάλλος προπονητής δεν θέλει να εργαστεί στην Μπάγερν, αντιθέτως είναι πολύ hot όνομα για την αντικατάσταση του Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα γερμανικά ΜΜΕ από την πλευρά τους αναφέρουν πως η Μπάγερν ουδέποτε επικοινώνησε με τον Ζιντάν για να πάρει τη θέση του Τόμας Τούχελ στο τέλος της σεζόν. Αντιθέτως, εμμένουν στα ονόματα που φέρεται να κοιτάζουν οι Βαυαροί εδώ και αρκετό καιρό.

Δηλαδή, επιμένουν στα ονόματα του Ουνάι Έμερι της Άστον Βίλα, του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι της Μπράιτον, του Ραλφ Ράνγκνικ της εθνικής Αυστρίας και του Σεμπάστιαν Χένες της Στουτγκάρδης.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ