ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Ράνγκνικ είπε "όχι" στην κρούση των Βαυαρών, μένει στην Αυστρία και μετά το Euro 2024

Austria's head coach Ralf Rangnick waits for the start of the UEFA Nations League soccer match between between Austria and Denmark at the Ernst Happel Stadion in Vienna, Austria, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Ραλφ Ράνγκνικ @ 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Η Μπάγερν προσέγγισε τον Ραλφ Ράνγκιν να αναλάβει την ομάδα τη νέα σεζόν, ωστόσο ο προπονητής της εθνικής Αυστρίας απάντησε αρνητικά στην κρούση.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν, έχοντας ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Μια από τις περίπτωσεις προπονητών που είχαν ξεχωρίσει οι Βεστφαλοί ήταν ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στον πάγκο της εθνικής Αυστρίας, ωστόσο σύμφωνα με την Bild η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική, καθώς θέλει να μείνει στην Αυστρία ενόψει του Euro 2024.

Η Μπάγερν είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, έχοντας ήδη αποτυχημένες... απόπειρες με τους Τσάμπι Αλόνσο, Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Ουνάι Έμερι.

Λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, ο Ράνγκνικ ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της Αυστρίας ότι θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και μετά το Euro 2024.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ