ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λοπετέγκι είναι το νέο όνομα στη λίστα των Βαυαρών για τη θέση του προπονητή

Sevilla's head coach Julen Lopetegui follows the Europa League, round of 16 soccer match between Roma and Sevilla, at the Schauinsland-Reisen-Arena in Duisburg, Germany, Thursday, Aug. 6, 2020. (Friedemann Vogel/Pool Photo via AP)
Sevilla's head coach Julen Lopetegui follows the Europa League, round of 16 soccer match between Roma and Sevilla, at the Schauinsland-Reisen-Arena in Duisburg, Germany, Thursday, Aug. 6, 2020. (Friedemann Vogel/Pool Photo via AP) AP

Η Μπάγερν συνεχίζει το "σαφάρι" αναζήτησης νέου προπονητή και ο Ζουλέν Λοπετέγκι είναι το νέο όνομα, το οποίο ακούγεται τις τελευταίες ώρες στα γερμανικά ΜΜΕ.

Η Μπάγερν συνεχίζει να τρώει... άκυρα για τη θέση του προπονητή. Τελευταίος, ο Ράλφ Ράνγκνικ, ο οποίος θα παραμείνει στην εθνική Αυστρίας και μετά το Euro 2024.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος, Μαξ Έμπερλ, τσεκάρει τρία ονόματα.

Το τελευταίο που έχει προστεθεί τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Ζουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος εμφανίζεται και κοντά στη Γουέστ Χαμ. O Ισπανός προπονητής που έχει περάσει από Σεβίλλη, Πόρτο και Ρεάλ, παραμένει χωρίς δουλειά, μετά την θητεία του στη Γουλβς, η οποία και έληξε τον Αύγουστο του 2023.

Τα άλλα δύο ονόματα που συνεχίζει να κοιτάζει η Μπάγερν είναι αυτά των Ρότζερ Σμιντ της Μπενφίκα και του Έρικ Τεν Χαχ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι, ένας ακόμη υποψήφιος, τόνισε πως θα μείνει στην Μπράιτον.

Τέλος, τις τελευταίες ώρες γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν, πως μετά τις πολλαπλές αρνήσεις, είναι πιθανή η παραμονή του Τούχελ, ο οποίος θα δεχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο μονάχα υπό προϋποθέσεις.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ