ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λεβαντόφσκι περιμένει πώς και πώς τον Σανέ

Bayern's Robert Lewandowski reacts after a missed scoring opportunity during a first leg, round of 16, Champions League soccer match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge stadium in London, England, Tuesday Feb. 25, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Bayern's Robert Lewandowski reacts after a missed scoring opportunity during a first leg, round of 16, Champions League soccer match between Chelsea and Bayern Munich at Stamford Bridge stadium in London, England, Tuesday Feb. 25, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Λερόι Σανέ που αναμένεται να γίνει συμπαίκτης του στην Μπάγερν Μονάχου το φετινό καλοκαίρι.

Η μετακίνηση του Λερόι Σανέ στην Μπάγερν Μονάχου μοιάζει να είναι δρομολογημένη, με τον διεθνή μέσο να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο. Την ώρα που απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να προκύψει κι η συγκατάθεση της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ρωτήθηκε για τον 24χρονο παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει στην Bundesliga μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Premier League.

"Υπάρχει έντονη φημολογία για το θέμα" έσπευσε να πει σε πρώτο χρόνο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πριν σταθεί στο ταλέντο και τις αγωνιστικές ικανότητες του Λερόι Σανέ: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για σπουδαίο παίκτη με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, που μπορεί να συνεργαστεί καλά με τους συμπαίκτες του. Όχι μόνο στην Premier League, αλλά και στο Champions League έχει δείξει τι μπορεί να πετύχει. Όπως αντίστοιχα το έχουμε δει όλοι όταν έπαιζε στη Γερμανία με τη Σάλκε. Θα μπορούσε σίγουρα να μας βοηθήσει στο παιχνίδι μας".

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ