ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Κέιν ακολούθησε τους αυστηρούς κανόνες της νέας του ομάδας και απέκτησε ένα Q8 e-tron

Audi Q8 e - tron
Audi Q8 e - tron AUDI MEDIA

Ο Χάρι Κέιν συμμορφώθηκε στους αυστηρούς κανόνες της Μπάγερν Μονάχου και απέκτησε ένα Q8 e-tron, ως εταιρικό αυτοκίνητο.

Ο Χάρι Κέιν συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στην Bundesliga, σημειώνοντας δύο γκολ στον αγώνα της Μπάγερν κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την δεύτερη αγωνιστική του Γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα απέκτησε το εταιρικό του αυτοκίνητο από τους χορηγούς της Μπάγερν. Οι κανόνες της Γερμανικής ομάδας είναι αυστηροί αναφορικά με τις μάρκες που πρέπει να οδηγούν οι ποδοσφαιριστές της.

Η Μπάγερν έχει μια μακρά συνεργασία με την Audi, η οποία είναι στην πραγματικότητα μέτοχος εταιρία και δίνει σε κάθε παίκτη ένα νέο αυτοκίνητο κάθε σεζόν.

Όλα τα μέλη της ομάδας πρέπει να συμμορφώνονται στους κανόνες και οδηγούν αυτοκίνητα της εταιρίας. Ο Άγγλος διεθνής επέλεξε ένα Audi Q8 e-tron αξίας 67.000 ευρώ (τιμή Γερμανίας), κατάλληλο για οικογένειες, δεδομένου ότι απέκτησε το τέταρτό του παιδί πριν μερικές ημέρες.

"Αποφάσισα για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Τώρα που έχω τέσσερα παιδιά, χρειάζομαι απλώς τον χώρο", είπε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Audi Q8 e - tron
Audi Q8 e - tron AUDI MEDIA
Audi Q8 e - tron
Audi Q8 e - tron AUDI MEDIA
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ