ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο ανεμβολίαστος Τσούπο Μότινγκ είναι θετικός στον κορονοϊό

Ο Τσούπο-Μότινγκ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Λειψία
Ο Τσούπο-Μότινγκ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Λειψία © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν ανακοίνωσε πως ο ανεμβολίαστος, Τσούπο Μότινγκ είναι θετικός στον κορονοϊό και έτσι θα συνεχίσει την καραντίνα, στην οποία ήδη βρισκόταν.

Το ζήτημα του κορονοϊού συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Μπάγερν. Πέντε παίκτες που δεν έχουν κάνει εμβόλιο βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και στάση πληρωμών γι' αυτό το διάστημα. Σύμφωνα με το Kicker, οι Τζαμάλ Μουσιάλα και Σέρζ Γκνάμπρι άλλαξαν μυαλά και έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Ωστόσο ένας εκ των ανεμβολίαστων, ο Έρικ Μάξιμ Τσούπο Μότινγκ, διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό, όπως αναφέρουν οι Βαυαροί. Παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, ενώ αισθάνεται καλά παρ' όλη την κατάσταση.

Το ζήτημα του μη εμβολιασμού πέντε ποδοσφαιριστών (Κίμιχ και Κουζάνς οι άλλοι δύο) και η στάση πληρωμών έχει φέρει μεγάλη συζήτηση στη Γερμανία. Έτσι, ο θετικός στον κορονοϊό Τσούπο Μότινγκ είναι ακόμη ένα επεισόδιο στην όλη ιστορία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ