ΜΠΑΓΕΡΝ

Εμβολιάστηκαν οι δύο από τους πέντε παίκτες της Μπάγερν που βρίσκονται σε καραντίνα

Εμβολιάστηκαν οι δύο από τους πέντε παίκτες της Μπάγερν που βρίσκονται σε καραντίνα
2021 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Την πρώτη δόση του εμβολίου ενάντια στον Covid-19 έκαναν, σύμφωνα με το Kicker, ο Τζαμάλ Μουσιάλα και ο Σερτζ Γκνάμπρι.

Η πίεση της Μπάγερν προς τους πέντε ποδοσφαιριστές που αρνούνταν να εμβολιαστούν, φαίνεται πως αρχίσει να αποδίδει καρπούς καθώς σύμφωνα με το Kicker ήδη δύο αθλητές της ομάδας του Μονάχου έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19.

"Αποκλειστικό: Δύο παίκτες της Μπάγερν εμβολιάσθηκαν. Υπάρχει κινητικότητα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Σερτζ Γκνάμπρι και ο Τζαμάλ Μουσιάλα έκαναν την πρώτη δόση ενώ ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Μίκαελ Κουϊζάνς σκέφτονται να κάνουν το ίδιο. Ο Μουσιάλα βρισκόταν στο τελευταίο επίπεδο κινδύνου, καθώς έκλεισε τα 18 του χρόνια τον περασμένο Φεβρουάριο και μέχρι τον Αύγουστο δεν θεωρήθηκε απαραίτητος ο εμβολίασμός του" αναφέρει το Kicker.

Στο ίδιο κείμενο υποστηρίζεται ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι διστακτικοί απέναντι στο εμβόλιο, ειδικά μετά από όσα έγιναν με τον Σέρχιο Αγκουέρο και με τον Κρίστιαν Έρικσεν, δύο αθλητές που αντιμετώπισαν πρόβλημα με την καρδιά τους. Μένει να δούμε τι θα πράξουν οι Κίμιχ, Κουϊζάνς, Τσούπο-Μοτίνγκ, καθώς η ομάδα τους έχει ήδη βάλει σε καραντίνα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ