ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Έβαλε σε καραντίνα τους πέντε ανεμβολίαστους παίκτες της

Ο Σερζ Γκνάμπρι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κολωνία για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 22 Αυγούστου 2021
Ο Σερζ Γκνάμπρι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κολωνία για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό πως μπήκαν σε καραντίνα οι πέντε ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές της που ήρθαν σε επαφή με άτομο της ομάδας που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, εξέδωσε η Μπάγερν.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλανίζει τον πλανήτη και ταλαιπωρεί τον κόσμο του αθλητισμού, με το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα στον βασιλιά των σπορ να είναι η Μπάγερν. Και αυτό γιατί πριν από λίγες ημέρες ο Τζόσουα Κίμιχ, που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ήρθε σε επαφή με άτομο που νόσησε και έτσι μπήκε σε καραντίνα, ενώ στο ίδιο καθεστώς με τον διεθνή Γερμανό αμυντικό μέσο θα μπουν και άλλοι τέσσερις αστέρες των πρωταθλητών Γερμανίας.

Πρόκειται για τους Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ και Μίκαελ Κουισάνς που είναι επίσης ανεμβολίαστοι, με τη διοίκηση των Βαυαρών να ενημερώνει επίσημα την Κυριακή πως και οι πέντε παίκτες έχουν τεθεί σε καραντίνα, από τη στιγμή που ήρθαν σε επαφή με άτομο εντός της ομάδας που προσβλήθηκε από τον Covid-19.

Όλα αυτά μάλιστα γίνονται σε μία περίοδο όπου, βάσει των ρεπορτάζ, η διοίκηση των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης έχει την πρόθεση να κάνει γνωστό στους παίκτες που δεν κάνουν το εμβόλιο, πως έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε στάση πληρωμών.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ