ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Νοκ-άουτ ο Γκνάμπρι για τη ρεβάνς με Άρσεναλ

Ο Σερζ Γκνάμπρι με τη φανέλα της Μπάγερν
Ο Σερζ Γκνάμπρι με τη φανέλα της Μπάγερν @2024 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Ο Σερζ Γκνάμπρι τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα στο ματς απέναντι στην Άρσεναλ στο "Έμιρεϊτς", γεγονός που τον έθεσε εκτός μάχης ενόψει τους αγώνα ρεβάνς της Μπάγερν με τους κανονιέρηδες.

Ο Σερζ Γκνάμπρι ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης του "Έμιρεϊτς" το βράδυ της Τετάρτης, με τον Γερμανό διεθνή εξτρέμ όχι μόνο να είναι από τους κορυφαίους της Μπάγερν αλλά να βρίσκει δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους Βαυαρούς στο πρώτο μέρος.

Ωστόσο, ήταν άτυχος γιατί τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, με την Μπάγερν να ανακοινώνει την Τετάρτη μέσω της ιστοσελίδας της πως θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης μετά από χτύπημα που είχε στον ιγνυακό τένοντα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα χρειαστεί να μείνει για 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης, γεγονός που τον θέτει αυτόματα νοκ-άουτ από τη δεύτερη μάχη με την Άρσεναλ, την ερχόμενη Τετάρτη (17/04) στην "Allianz Arena", όπου οι δύο ομάδες θα κληθούν να λύσουν τους λογαριασμούς τους μετά από το 2-2 στο πρώτο ματς.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ