ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν μεταγραφές: Βόμβα με Κέιν, η πρόταση για να τον αρπάξει απ' την Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2022-2023 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2022-2023 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/KIN CHEUNG/AP IMAGES

Η Μπάγερν αφήνει κατά μέρους περιπτώσεις όπως αυτές του Ραντάλ Κολό Μουανί και του Βίκτορ Όσιμεν και κάνει πρόταση στην Τότεναμ για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν.

Η Μπάγερν εστιάζει τις προσπάθειές της να καλύψει το κενό στην επίθεσή της στον πρόσωπο του Χάρι Κέιν. Οι πρωταθλητές Γερμανίας κατέθεσαν πρόταση στην Τότεναμ για την αγορά του Άγγλου επιθετικού που φλέρταραν από το περσινό καλοκαίρι.

Ο 29χρονος διεθνής έχει έναν χρόνο ακόμη στο συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους και από τη στιγμή που οι συζητήσεις ανανέωσης έχουν μπει στον "πάγο" από πέρυσι καθίσταται σαφές ότι περνάει από το μυαλό του τόσο έντονα το ενδεχόμενο της μεταγραφές.

Οι Βαυαροί κατέθεσαν πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ συν μπόνους σύμφωνα με το Athletic, ένα ποσό που υπολείπεται των περσινών απαιτήσεων της Τότεναμ, με τελείως διαφορετικά δεδομένα.

Ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας σημείωσε 30 γκολ τ η φετινή σεζόν στην Premier League, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της κατηγορίας που σκόραρε σε 26 παιχνίδια σε σεζόν 38 αγωνιστικών, όμως παραμένει χωρίς τίτλο στην καριέρα του, κάτι που μπορεί να αλλάξει αν γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Τόμας Τούχελ να τον πάρει μαζί του από το Λονδίνο στο Μόναχο.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ