ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν μεταγραφές: Δεν το βάζει κάτω για Κέιν, ανεβάζει στα 87 εκατ. ευρώ την προσφορά

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League με αντίπαλο την Λίβερπουλ | 30 Απριλίου 2023
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League με αντίπαλο την Λίβερπουλ | 30 Απριλίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η Daily Mirror αναφέρει ότι η Μπάγερν θα επιστρέψει με νέα πρόταση στην Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν, η οποία θα ανέβει στα 87 εκατ. ευρώ.

Η Μπάγερν όχι μόνο δεν παρατάει τη μάχη για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, αλλά εμφανίζεται αποφασισμένη να καταθέσει τρίτη πρόταση στην Τότεναμ, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας.

Η Daily Mirror υποστηρίζει ότι οι Βαυαροί ετοιμάζονται να προσφέρουν 87 εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους, παρά τις δύο απορρίψεις που έχουν ήδη δεχθεί.

Η τελευταία πρόταση που κατέθεσαν, αλλά δεν έγινε δεκτή, ήταν στα 80 εκατ. ευρώ, με την Τότεναμ να ζητά όμως 105 εκατ. ευρώ.

Η Μπάγερν προσφέρει στον Κέιν πενταετές συμβόλαιο, δηλαδή μέχρι το 2028, ενώ θα λαμβάνει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Μένει φυσικά, να υπάρξει και συμφωνία με την Τότεναμ, καθώς επιθυμία του Άγγλου ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει στην Bundesliga.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ