CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι: Με Τσούπο-Μότινγκ και Κανσέλο οι Βαυαροί, με Χάλαντ αιχμή του δόρατος οι πολίτες

Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι: Με Τσούπο-Μότινγκ και Κανσέλο οι Βαυαροί, με Χάλαντ αιχμή του δόρατος οι πολίτες
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Οι Τούχελ και Γκουαρδιόλα έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παρατάξουν τις Μπάγερν και Σίτι αντίστοιχα, στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό. Με Τσούπο-Μότινγκ στην κορυφή και Μανέ στον πάγκο οι Βαυαροί, με Χάλαντ οι πολίτες.

Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων επικρατώντας με 3-0 στο "Έτιχαντ" απέναντι στην Μπάγερν, με τις δύο ομάδες να είναι πλέον έτοιμες για τη δεύτερη τιτανομαχία τους, αυτή τη τη φορά στην "Αλιάντς Αρένα" το βράδυ της Τετάρτης (19/4, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και MEGA, LIVE από SPORT24), με στόχο το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Περίπου 1,5 ώρα πριν τη σέντρα οι δύο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες τους, με τον Τόμας Τούχελ να χρησιμοποιεί στην κορυφή της επίθεσης τον Τσούπο-Μότινγκ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του (είχε χάσει το πρώτο ματς) και να τοποθετεί στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Ζοάο Κανσέλο, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει ως σέντερ φορ τον Χάλαντ και τους Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογκάν και Γκρίλις να είναι πίσω του.

Σημειώνεται ότι στον πάγκο των Βαυαρών βρίσκεται ο Σαντιό Μανέ, με τους Βαυαρούς να του δίνουν έτσι οριστική άφεση αμαρτιών μετά από το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει στο φινάλε του πρώτου αγώνα (χτύπησε με γροθιά τον Σανέ στα αποδυτήρια) και τον είχε αφήσει εκτός αποστολής από το ματς πρωταθλήματος με την Χόφενχαϊμ.

Η ενδεκάδα της Μπάγερν: Ζόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Κανσέλο, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Μουσιάλα, Κομάν, Τσούπο-Μότινγκ

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας, Άκε, Στόουνς, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογκάν, Γκρίλις, Χάλαντ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ