ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Μανέ και Νάγκελσμαν είχαν φραστικό επεισόδιο στα αποδυτήρια μετά τη ρεβάνς με την Παρί

Μπάγερν: Μανέ και Νάγκελσμαν είχαν φραστικό επεισόδιο στα αποδυτήρια μετά τη ρεβάνς με την Παρί
Ο Σαντίο Μανέ @ 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, αλλά το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν πανηγυρικό καθώς υπήρχε μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του Σαντιό Μανέ και του Γιουλιάν Νάγκελσμαν, μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Γιουλιάν Νάγκελσμαν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με τον αθλητικό διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να αναφέρει σε δηλώσεις του ότι υπήρχαν και πειθαρχικά παραπτώματα.

Δημοσίευμα της Bild, αποκαλύπτει ότι ο 35χρονος τεχνικός είχε έναν καυγά με τον Σαντιό Μανέ μετά τη νίκη που πέτυχε η Μπάγερν επί της Παρί στο Μόνακα και προκρίθηκε στους "8" του Champions League. Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός έπαιξε για οκτώ λεπτά σε αυτό το ματς και εξέφρασε μπροστά στους συμπαίκτες του τα συναισθήματά του στον Νάγκελσμαν.

Λίγες μέρες μετά ο Μανέ έπαιξε βασικός κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και αυτό θεωρήθηκε ότι ο 35χρονος τεχνικός είχε "φόβο" απέναντί του. Μάλιστα αυτό το περιστατικό όξυνε περισσότερο τις διαφορές μεταξύ των "υποστηρικτών" του Νάγκελσμαν μεταξύ των παικτών και αυτών που ήταν εις βάρος του. Ο Σενεγάλος ανήκε στη δεύτερη κατηγορία, ενώ στην πρώτη ανήκαν οι Τζόσουα Κίμιχ και Λέον Γκορέτσκα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ