BUNDESLIGA

Μπάγερν - Λεβερκούζεν 4-0: Βαυαρικό ξέσπασμα και επιστροφή στις νίκες

Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν γκολ του Μανέ κόντρα στη Λεβερκούζεν για την Bundesliga.
Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν γκολ του Μανέ κόντρα στη Λεβερκούζεν 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν μπήκε ξανά σε τροχιά νικών στην Bundesliga επικρατώντας 4-0 της Λεβερκούζεν για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Μπάγερν. Οι Βαυαροί μετά από τέσσερα σερί παιχνίδια μακριά από τη νίκη στην Bundesliga επέστρεψαν στις επιτυχίες.

Η Μπάγερν επικράτησε 4-0 της Λεβερκούζεν στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν φρόντισαν να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας μέρος.

Στο 3ο λεπτό ο Μουσιάλα από τα αριστερά τροφοδότησε τον Σανέ μέσα στην περιοχή. Εκείνος έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 17ο λεπτό οι Βαυαροί διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Μουσιάλα να κάνει το σουτ στα αριστερά της περιοχής και έτσι να γίνεται το 2-0. Στο 39ο λεπτό ο Μανέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, με σουτ από τα όρια της περιοχής.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τόμας Μίλερ στο 84ο λεπτό, όταν εκμεταλλεύτηκε γκάφα του Χραντέτσκι. Ο κίπερ της Λεβερκούζεν γλίστρησε στην προσπάθειά του να δώσει πάσα και ο αρχηγός της Μπάγερν απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντέιβις, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό (81' Μαζαουί), Παβάρ, Σαμπίτσερ (65' Γκορέτσκα), Κίμιχ, Μανέ (65' Γκνάμπρι), Μουσιάλα (81' Χράφενμπερχ), Σανέ (74' Τσούπο-Μότινγκ), Μίλερ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Κοσουνού, Τα, Ταψόμπα, Μπάκερ (46' Ινκαπιέ), Άντριχ, Ντεμιρμπάι, Φριμπόνγκ (46' Αράνγκουιθ), Χάντσον-Οντόι (61' Αντλί), Ντιαμπί (74' Χλόζεκ), Σικ (60' Αζμούν).

Η βαθμολογία της Bundesliga:

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

  • Μπάγερν - Λεβερκούζεν 4-0

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

  • 16:30 Λειψία - Μπόχουμ
  • 16:30 Φράιμπουργκ - Μάιντς
  • 16:30 Κολωνία - Ντόρτμουντ
  • 16:30 Άιντραχτ - Ουνιόν Βερολίνου
  • 16:30 Βόλσφμπουργκ - Στουτγκάρδη
  • 19:30 Βέρντερ Βρέμης - Γκλάντμπαχ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

  • 16:30 Χέρτα - Χόφενχαϊμ
  • 18:30 Σάλκε - Άουγκσμπουργκ
TAGS BUNDESLIGA ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ