ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Κλόζε αντί Τούχελ, σε περίπτωση ήττας από την Άρσεναλ

Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν σε ματς κόντρα στην Ντάρμσταντ | 16 Μαρτίου 2024
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν σε ματς κόντρα στην Ντάρμσταντ | 16 Μαρτίου 2024 @2024 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ νιώθει ολοένα και πιο άβολα στον πάγκο της Μπάγερν μετά από τα τελευταία αποτελέσματα, με μέσο του Μονάχου να τονίζει πως σε περίπτωση ήττας από την Άρσεναλ στο Λονδίνο θα δώσει άμεσα τη θέση του στον Μίροσλαβ Κλόζε.

Η Μπάγερν μετράει αντίστροφα για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League απέναντι στην Άρσεναλ στο "Έμιρεϊτς", σε ένα ματς ωστόσο που οι Βαυαροί θα παραταχθούν με τραυματισμένη ψυχολογία από τα διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα εντός των γερμανικών συνόρων.

Το τελευταίο από αυτά ήταν η ήττα με 3-2 από την Χάιντενχαϊμ με ανατροπή που την άφησε στο -16 από την κορυφή και την -σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια- Λεβερκούζεν, με τον Τόμας Τούχελ να έχει ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν αλλά να μην αποκλείεται το διαζύγιό τους με τους Βαυαρούς να εκδοθεί νωρίτερα.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η "AbendZeitung" με σημερινό της δημοσίευμα, με την εφημερίδα του Μονάχου να αναφέρει πως η Μπάγερν έχει δώσει τελεσίγραφο στον Τούχελ, ότι σε περίπτωση ήττας από την Άρσεναλ στο Λονδίνο θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μάλιστα έχει βρεθεί ήδη η -προσωρινή- λύση, με τον Μίροσλαβ Κλόζε να έχει επιλεγεί από τους Βαυαρούς για να πάρει τη θέση του Τούχελ μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας για βοηθό του τον Χέρμαν Γκέρλαντ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ