ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Η επιστροφή του Νάγκελσμαν όλο και πιο πιθανή, σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις

FC Bayern Munich coach Julian Nagelsmann waits for the start of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sept. 30, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
FC Bayern Munich coach Julian Nagelsmann waits for the start of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sept. 30, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ολοένα και πλησιάζει στην Μπάγερν, με την οποία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Το πρωτάθλημα χάθηκε και οριστικά για την Μπάγερν, με τη Λεβερκούζεν να κατακτά το τρόπαιο της Bundesliga, με τους Βαυαρούς να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι στο Champions League.

Η Μπάγερν ωστόσο φροντίζει και για την επόμενή της μέρα, στην μετά-Τούχελ εποχή. Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Η επιστροφή της Μπάγερν είναι, λοιπόν, ολοένα και πιο πιθανή. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τριετές ή τετραετές συμβόλαιο.

Οριστική συμφωνία μεταξύ Μπάγερν και Νάγκελσμαν δεν υπάρχει, καθώς ο Γερμανός προπονητής δεν έχει ανάψει ακόμη το πράσινο φως για την επιστροφή του.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ