ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Η απάντηση του Τούχελ για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μετά το ματς με τη Λάτσιο

Μπάγερν: Η απάντηση του Τούχελ για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μετά το ματς με τη Λάτσιο

Ο Τόμας Τούχελ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο της Μπάγερν μετά το παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο, εάν οι Βαυαροί δεν πάρουν την πρόκριση.

Η Μπάγερν υποδέχεται την Τρίτη (5/3, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) την Λάτσιο στην Allianz Arena για τη ρεβάνς της φάσης των 16 του Champions League. Οι Βαυαροί καλούνται να κάνουν την ανατροπή, καθώς στο πρώτο ματς στο Ολίμπικο ηττήθηκαν με 1-0.

Η ατμόσφαιρα στην ομάδα του Μονάχου δεν είναι και καλύτερη. Μετά την ισοπαλία 2-2 με την Φράιμπουργκ βρίσκονται στο -10 από την κορυφή, όπου στρογγυλοκάθεται η Λεβερκούζεν. Παράλληλα, υπάρχει σενάριο από τα γερμανικά ΜΜΕ πως ο Τόμας Τούχελ ενδέχεται να αποχωρήσει αμέσως μετά το ματς με τη Λάτσιο, εάν δεν καταφέρει να φέρει την πρόκριση.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε γι' αυτό το ενδεχόμενο στη συνέντευξη Τύπου με τον ίδιο να απαντάει: "Όχι από μένα. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους μέσα στο κλαμπ. Μπορώ να πω ότι κανένας δεν έχει μεγαλύτερη φιλοδοξία για τη νίκη από μένα".

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, εφόσον υπάρχει συμφωνία για λήξη της συνεργασίας με τον Τόμας Τούχελ στο φινάλε της σεζόν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ