ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ετοιμάζει τρίτη πρόταση στην Λίβερπουλ για Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ σε προπόνηση της Λίβερπουλ πριν από τον τελικό του Champions League με την Ρεάλ | 27 Μαΐου 2022
Ο Σαντιό Μανέ σε προπόνηση της Λίβερπουλ πριν από τον τελικό του Champions League με την Ρεάλ | 27 Μαΐου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ είναι αμετακίνητη στα 50 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει για τον Σαντιό Μανέ αλλά η Μπάγερν δεν σταματάει να την πολιορκεί, με την "Bild" να αναφέρει πως οι Βαυαροί ετοιμάζονται για νέα πρόταση, τρίτη κατά σειρά, για τον παίκτη.

Η Μπάγερν συνειδητοποιεί μέρα με τη μέρα πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα άκρα για να εγκαταλείψει το Μόναχο, μιας που στο μυαλό του για την επόμενη ημέρα στην ποδοσφαιρική καριέρα του είναι μόνο η Μπαρτσελόνα, και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους των Βαυαρών να είναι σε εγρήγορση.

Αυτό μεταφράζεται σε διαρκείς παρασκηνιακές ζυμώσεις όσον αφορά στον Σαντιό Μανέ, με τους πρωταθλητές Γερμανίας των 10 τελευταίων ετών να έχουν εστιάσει στον αρχηγό της εθνικής Σενεγάλης και να συνεχίζουν να κρατούν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Λίβερπουλ για να τον κάνουν δικό τους.

Η πρώτη τους πρόταση, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ (με μπόνους έφτανε μέχρι τα 30,5 εκατομμύρια) απορρίφτηκε από την Λίβερπουλ, όπως και η δεύτερη, που έφτασε τα 35 εκατομμύρια ευρώ, με τους Βαυαρούς να εμφανίζονται πλέον έτοιμοι και για τρίτη πρόταση.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Κρίστιαν Φαλκ, η Μπάγερν θα καταθέσει άμεσα και τρίτη πρόταση στην Λίβερπουλ για να αποκτήσει τον Μανέ, με τον ίδιο να προσθέτει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το ύψος της προσφοράς.

Από την πλευρά της, η Bild αναφέρει πως η νέα βελτιωμένη πρόταση της Μπάγερν θα είναι της τάξης των 35 εκατομμυρίων ευρώ ενώ θα υπάρχουν και μπόνους που θα είναι πάνω από τα 4,5 εκατομμύρια, για να δημιουργηθεί ένα ελκυστικό "πακέτο" κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ