ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Επόμενος υποψήφιος αντι-Τούχελ ο Έρικ Τεν Χαγ

Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα
Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Έρικ Τεν Χαγ είναι το τελευταίο πρόσωπο που προστέθηκε στη λίστα της Μπάγερν και εξετάζουν σοβαρά στο Μόναχο για διάδοχο του Τόμας Τούχελ το καλοκαίρι.

Η Μπάγερν συνεχίζει την αναζήτησή της για τον τεχνικό που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ, το ερχόμενο καλοκαίρι. Μετά τα ναυάγια με τις περιπτώσεις του Τσάμπι Αλόνσο, του Γιούλιαν Νάγκελζμαν και εσχάτως του Ραλφ Ράνγκνικ είναι υποχρεωμένη να στραφεί αλλού.

Μάλιστα, στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο να προταθεί τελικά στον Τούχελ να συνεχίσει στο Μόναχο, ωστόσο το γυαλί έχει ραγίσει και ακόμη κι αν η Μπάγερν αποφασίσει να κάνει στροφή 180 μοιρών, δύσκολα ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα πείθονταν να παραμείνει στον βαυαρικό πάγκο, μετά τα όσα έχουν συμβεί φέτος.

Στη διοίκηση των Βαυαρών, θεωρούν πως ιδανική λύση θα ήταν η επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει στην παρούσα φάση με όνειρο απατηλό, καθώς θεωρείται απίθανο ο Πεπ να αφήσει τη Σίτι για να επιστρέψει στην Bundesliga.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα των υποψήφιων διαδόχων συμπεριλαμβάνονται οι Χάνζι Φλικ, Λουίς Φαν Χάαλ και Λουσιέν Φαβρ, ωστόσο καμία περίπτωση δεν κάνει πραγματικά κλικ στην Μπάγερν.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που επικαλείται το έγκυρο Kicker, μία περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά το καλοκαίρι την Μπάγερν, είναι ο Έρικ Τεν Χαγ. Ο Ολλανδός τεχνικός, που είχε δουλέψει στη Β' ομάδα της Μπάγερν από το 2013 ως το 2015 και γνωρίζει καλά τον οργανισμό, ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2022, ωστόσο στην Αγγλία υπάρχει έντονη φημολογία για αποχώρησή του από τους "κόκκινους διαβόλους" στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα, οι Άγγλοι θεωρούν ότι ο Τούχελ θα μπορούσε να ήταν διάδοχος του Τεν Χαγ στη Γιουνάιτεντ, επομένως δεν αποκλείεται μέσα στον Ιούνιο να δούμε τις δύο ομάδες να... ανταλλάσσουν τεχνικούς.

Σε κάθε περίπτωση, όπως υποστηρίζει το Kicker οι αθλητικοί διευθυντές της Μπάγερν, Μαξ Ιμπερλ και Κρίστοφ Φρόιντ, έχουν ψηλά στη λίστα τους τον άλλοτε τεχνικό του Άγιαξ και της Ουτρέχτης. Στην παρούσα φάση βέβαια, αυτό που προέχει για την Μπάγερν είναι η ημιτελική ρεβάνς με τη Ρεάλ, για το Champions League, την Τετάρτη στο Μπερναμπέου (08/05 22:00 Live από SPORT24).

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ