ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια για Νάγκελσμαν πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ίντερ
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ίντερ © 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν φαίνεται πως έχει ξεκινήσει τα χάνει τα αποδυτήρια της Μπάγερν, με κάποιους από τους παίκτες να είναι δυσαρεστημένοι μαζί του μόλις μία ημέρα πριν το σημαντικό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Η απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπάγερν είναι κάτι περισσότερο από αισθητή, με τους Βαυαρούς τη φετινή σεζόν να έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα, δεδομένου ότι μετράει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στην Bundesliga.

Η κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας δεν είναι και η καλύτερη, με την κατάσταση να χειροτερεύει μετά τη νέα ισοπαλία κόντρα στη Στουτγκάρδη, σύμφωνα με τη γερμανική Bild.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ κάποιοι εξ αυτών ενοχλήθηκαν που ο Γερμανός τεχνικός δεν έκανε αυτοκριτική μετά το παιχνίδι, αλλά κατηγόρησε τον τρόπο που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Κι όλα αυτά, μόλις μία ημέρα πριν τη μεγάλη συνάντηση στο Μόναχο με την Μπαρτσελόνα για τους ομίλους του Champions League.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ