ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Δυνατά και ο Έμερι στη λίστα των Βαυαρών για την επόμενη ημέρα του πάγκο τους

Aston Villa's head coach Unai Emery ahead the English Premier League soccer match between Manchester City and Aston Villa at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 12, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Ουνάι Έμερι @ 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Εκτός από τον Τσάμπι Αλόνσο και τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι βρίσκεται επίσης στη λίστα της Μπάγερν.

Ο Τόμας Τούχελ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπάγερν μετά το τέλος της σεζόν. Ως εκ τούτου οι Βαυαροί βρίσκονται στην αναζήτηση του ανθρώπου, ο οποίος θα αναλάβει στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει το φαβορί, με τους ανθρώπους της Μπάγερν να τον έχουν σε πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση, εξαιτίας της εξαιρετικής του δουλειάς στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είναι επίσης στη βαυαρική λίστα.

Ωστόσο, η Μπάγερν δεν παραμένει μονάχα σε αυτά τα δύο ονόματα. Σύμφωνα με το tz, δυνατά παίζει και το όνομα του Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός τα πάει περίφημα με την Άστον Βίλα και έχει προσελκύσει τα γερμανικά βλέμματα.

Η Άστον Βίλα υπό την καθοδήγηση του Έμερι είναι στην 4η θέση και διεκδικεί μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, ενώ βρίσκεται και στα προημιτελικά του Conference League.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ