ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Αυτό είναι το ποσό της αποζημίωσης που θα εισπράξει ο Τούχελ από το διαζύγιό του με τους Βααυρούς

Bayern's head coach Thomas Tuchel applauds fans prior to the Champions League round of 16 second leg soccer match between FC Bayern Munich and Lazio at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, March 5, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's head coach Thomas Tuchel applauds fans prior to the Champions League round of 16 second leg soccer match between FC Bayern Munich and Lazio at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, March 5, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η απόφαση της Μπάγερν να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Τόμας Τούχελ έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του μαζί της, θα κοστίσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν επέλεξε τον Τόμας Τούχελ για να διαδεχτεί τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο της τον Μάρτιο του 2023 όμως η στήριξή της προς το πρόσωπό του είχε σύντομη ημερομηνία λήξης.

Τρανή απόδειξη η πρόσφατη ανακοίνωσή της πως οι δρόμοι της με τον άλλοτε προπονητή των Ντόρτμουντ, Παρί και Τσέλσι θα χωρίσουν στο φινάλε της σεζόν, με τους Βαυαρούς να ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του και τον ίδιο να μετράει αντίστροφα πριν κουνήσει μαντήλι.

Βέβαια, για να δεχτεί να αφήσει τη θέση του έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του (είχε υπογράψει ως το καλοκαίρι του 2025) και να επιτρέψει στην Μπάγερν να ψάχνει από τώρα τον αντικαταστάτη του, ο Τούχελ θα καρπωθεί ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Αυτό θα είναι της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ, με την "Bild" να αποκαλύπτει πως πρόκειται για τον μισθό ενός χρόνου και πως το μόνο πράγμα που "γλίτωσαν" οι άνθρωποι της Μπάγερν ήταν να του καλύψουν τα σχετικα μπόνους.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ