ΙΤΑΛΙΑ

Μούτου: "Απάνθρωπη τιμωρία"

Μούτου: "Απάνθρωπη τιμωρία"
ΜΟΥΤΟΥ

Ο Άντριαν Μούτου χαρακτήρισε απάνθρωπη την ποινή που του επέβαλε η ΦΙΦΑ σχετικά με την αποχώρηση του απο την Τσέλσι

Ο 29χρονος επιθετικός της Φιορεντίνα, Άντριαν Μούτου, αποχώρησε απο την Τσέλσι επειδή βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης, όμως κατάφερε να βάλει την καριέρα του στον σωστό δρόμο στην Ιταλία και την Serie A. Τώρα όμως, η ΦΙΦΑ αποφάσισε οτι ο παίκτης πρέπει να πληρώσει 17 εκ. ευρώ στους Λονδρέζους, επειδή η συνεργασία διεκόπη με δική του υπαιτιότητα.
Ο Ρουμάνος επιθετικός έβαλε την ζωή του στον σωστό δρόμο απο την στιγμή που επέστρεψε στην Ιταλία, όμως φαίνεται οτι η κακοτυχία δεν λέει να τον αφήσει. Το 2003 η Τσέλσι πλήρωσε στην Πάρμα 22,4 εκ. ευρώ για ν' αποκτήσει τον Μούτου, όμως μετά το περιστατικό με την κοκαΐνη οι δυο πλευρές δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Το 2005 πήγε στην Γιουβέντους, πριν πάει στην Φιορεντίνα και την Φλωρεντία. Η ποινή που του επέβαλε η ΦΙΦΑ τον σόκαρε και την χαρακτήρισε άδικη. "Οι δικηγόροι μου εξετάζουν την υπόθεση. Σίγουρα αυτή είναι απάνθρωπη και άδικη τιμωρία. Δεν νομίζω οτι έκανα κάτι τόσο τρομερό για ν' αξίζω τέτοια ποινή. Γι' αυτό τον λόγο πιστεύω οτι θα καταθέσουμε έφεση".


TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ