ΑΓΓΛΙΑ

Μουρίνιο:"Θέλω να δουλέψω σε σύλλογο"

Μουρίνιο:"Θέλω να δουλέψω σε σύλλογο"
μουρινιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας.

Ο προπονητής των "λιονταριών" βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα από τη Ρωσία στη Μόσχα που φέρνει πλέον την ομάδα μπροστά στο ενδεχόμενο αποκλεισμού από τα τελικά του "Euro 2008" αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι προτιμά να δουλέψει σε σύλλογο αυτό τον καιρό και η μοναδική Εθνική ομάδα που τον ενδιαφέρει είναι αυτή της χώρας του.
"Δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να κοουτσάρω άλλη Εθνική ομάδα, πλην της Πορτογαλίας. Αν ήμουν προπονητής άλλης ομάδας και αντιμετώπιζα την Πορτογαλία, θα ήταν λάθος", τόνισε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

" Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι που με θαυμάζουν στην Αγγλία. Εγώ θαυμάζω το αγγλικό ποδόσφαιρο αλλά δεν θα επιστρέψω για τώρα. Θα ήθελα να επιστρέψω αργότερα.Θα ήθελα να συνεχίσω ως προπονητής σε σύλλογο, ενδεχομένως την Ιταλία όπου μπορώ να δοκιμάσω τον εαυτό μου απέναντι στις τακτικές τους.

Η Εθνική ομάδα είναι για αργότερα. Το να είσαι προπονητής της Εθνικής ομάδας δεν είναι το ίδιο με το να είσαι προπονητής του συλλόγου. Είναι μία δουλειά για κάποιον που δεν του αρέσει να δουλεύει πολύ".

Παράλληλα όμως ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι, υποστήριξε:" Είμαι εναντίον του να έχουν ξένους στις Εθνικές ομάδες, όχι επειδή αμφισβητώ τον επαγγελματισμό τους αλλά γιατί νομίζω ότι η Εθνική ομάδα πρέπει να έχει τους καλύτερους παίκτες και τον καλύτερο προπονητή από κάθε χώρα. Η Εθνική ομάδα είναι μία εμμονή για μένα αλλά θα με απασχολήσει στο τέλος της καριέρας μου".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ