ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: Συναντήσεις με Αλ Χιλάλ και Αλ Αχλί, προτίμηση στη Ρόμα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει του τελικού του Europa League
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει του τελικού του Europa League © 2023 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Αλ Χιλάλ και της Αλ Αχλί, όμως αναμένεται να αρνηθεί τις προτάσεις, αφού η επιλογή του είναι να παραμείνει στη Ρόμα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Η Σαουδική Αραβία δεν στοχεύει μόνο σε παίκτες σταρ, αλλά επιθυμεί να πάρει στο πρωτάθλημα της και προπονητές, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να αποτελεί ένα από τα ονόματα.

Το Footmercato αναφέρει ότι η Αλ Χιλάλ θέλει τον Πορτογάλο προπονητή, η Corriere dello Sport ότι η Αλ Αχλί τον φλερτάρει κι αυτή, όμως οι πιθανότητες αυτός να πει το "ναι" σε κάποια από τις δύο μοιάζουν ελάχιστες, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Η Αλ Χιλάλ αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Special One την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, προσφέροντάς του συμβόλαιο για πολλά χρόνια και με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε απολαβές, όμως ο 60χρονος τεχνικός αναμένεται να απορρίψει την πρόταση.

Εναλλακτική για την ομάδα που επιχείρησε να κάνει το colpo grosso με τον Λιονέλ Μέσι θα είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για τον οποίο φέρεται να έχει προσφέρει 40.000.000 για συνεργασία δύο ετών.

Η Αλ Αχλί από την πλευρά της επέστρεψε στην Pro League φέτος, υπό την καθοδήγηση του Πίτσο Μοσιμάνε, του πρώην παίκτη του Ιωνικού που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο Αφρικανό προπονητή, όμως ο πρόεδρός της, Γουαλέντ Μουάτ, φέρεται να θέλει τον Μουρίνιο στον πάγκο για τη νέα σεζόν.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος πάντως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ευρώπη αυτήν τη στιγμή και δη έπειτα από δύο σερί ευρωπαϊκούς τελικούς κι ένα τρόπαιο με τη Ρόμα. Προς το παρόν, βρίσκεται σε διακοπές, σχεδιάζοντας τη νέα σεζόν με τους "τζιαλορόσι" στους οποίους έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Σε περίπωση δε που αποχωρήσει, μιας και υπάρχουν διαφωνίες με τη διοίκηση κυρίως σε θέμα μπάτζετ, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ