ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: "Νόμιζες ότι θα ερχόμουν με μαυρισμένα μάτια"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Ίντερ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Ίντερ © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο διέψευσε στη συνέντευξη Τύπου το κακό κλίμα στα αποδυτήρια της Ρόμα, αλλά και τη δυσαρέσκεια των παικτών για εκείνον, που αναπαράγουν τα Μέσα, και απευθυνόμενος σε έναν δημοσιογράφο τον ρώτησε αν περίμενε λόγω των όσων γράφονται να τον δει με μαυρισμένο μάτι.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία υποστήριζαν ότι η διοίκηση της Ρόμα έχει δεύτερες σκέψεις για τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Ζοζέ Μουρίνιο μετά το τέλος της σεζόν, αλλά και ότι τα αποδυτήρια των "τζαλορόσι" διαφωνούν με το στυλ και τη φιλοσοφία του Πορτογάλου τεχνικού.

Τα σενάρια περί κακού κλίματος φούντωσαν μετά τη σκληρή κριτική που άσκησε ο Μουρίνιο στους παίκτες του έπειτα από την ήττα κόντρα στην Ίντερ. Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Σασουόλο (13/2) ο 59χρονος διέψευσε τα όσα γράφονται, ενώ απολογήθηκε για τη δήλωσή του αναφορικά με τη Serie C.

"Αυτά που λέγονται στα αποδυτήρια, μένουν στα αποδυτήρια, οπότε δεν θέλω να αναφερθώ σ' αυτό που είπα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά ούτε μπορώ να πω τι ακριβώς είπα. Ωστόσο κανείς δεν προσβλήθηκε, είναι ψέμα.

Όσον αφορά αυτό που είπα για τη Serie C ζητώ συγγνώμη. Έχουν δίκιο να προσβάλλονται. Για να παίξεις στη C, στη B, κλπ. πρέπει να έχεις προσωπικότητα. Όσον αφορά το γεγονός ότι είχα μαλώσει με τους παίκτες αυτό είναι ψέμα.

Νόμιζες ότι θα ερχόμουν εδώ με μαυρισμένα μάτια, αλλά οι παίκτες μου με θέλουν έτσι. Στην πραγματικότητα, μου είπαν ότι είναι χαρούμενοι που στην καριέρα τους έχουν έναν προπονητή που τους μιλάει ευθέως και ότι δεν θέλουν να αλλάξει. Μιλώντας και επιπλήττοντας τους παίκτες μου είπαν: "Μπράβο κύριε, το θέλουμε αυτό". Αλλά τα όσα αναπαρήγαγαν τα Μέσα είναι ένα μ@λ@κι@".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ