CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Προστατεύουν την Μπαρτσελόνα"

Μουρίνιο: "Προστατεύουν την Μπαρτσελόνα"
Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έριξε πάλι λάδι στην φωτιά της κόντρας της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα (2-2)

Ο διάσημος Πορτογάλος τεχνικός, μετά το χθεσινό 2-2 των δύο ομάδων στην Βαρκελώνη για την 4η ημέρα του τσάμπιονς λιγκ, δήλωσε ότι οι διαιτητές προστατεύουν τα αστέρια της πρωταθλήτριας Ισπανίας:

"Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Ωστόσο, νομίζω ότι δεν είναι εύκολο για έναν διαιτητή να κάνει σωστά τη δουλειά του όταν οι παίκτες πέφτουν κάθε λεπτό κάτω. Νομίζω ότι ο Φρανκ Ράικαρντ είναι ένας τυχερός προπονητής επειδή τα αστέρια του στην Μπαρτσελόνα προστατεύονται σε κάθε παιχνίδι.



Θα ήθελα να ήμουν στη θέση του, όχι να προπονώ την Μπαρτσελόνα, γιατί λατρεύω να προπονώ την Τσέλσι, αλλά για την προστασία που απολαμβάνουν οι παίκτες του από τη διαιτησία", δήλωσε ο Μουρίνιο προκαλώντας για μια ακόμη φορά τους Καταλανούς.

Από την άλλη πλευρά ο Φρανκ Ράικαρντ προτίμησε να μην αναφερθεί στη διαιτησία: "Δεν μιλώ ποτέ για τη διαιτησία, αλλά η μια ομάδα κλωσούσε συνέχεια και έκανε καθυστερήσεις. Τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων λειτούργησαν πολύ καλά για την Τσέλσι.

Οι αντίπαλοί μας έκαναν τα περισσότερα φάουλ και ξόδευαν το χρόνο, αλλά τελικά τους βγήκε σε καλό, αφού ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις. Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μας πίεσε πολύ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".





TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ