ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Πιο κοντά στο πρωτάθλημα"

Μουρίνιο: "Πιο κοντά στο πρωτάθλημα"
Ίντερ-πανηγυρικό-Φρίουλι

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως το +9 από τη Γιουβέντους φέρνει την Ίντερ πιο κοντά στο σκουντέτο, όμως τόνισε πως απαιτούνται ακόμα τουλάχιστον πέντε νίκες

"Το σκουντέτο είναι πιο κοντά τώρα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει", τόνισε ο "special one" μιλώντας αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τις "ζέβρες" που είδε την ομάδα του να επικρατεί προς το τέλος χάρη σε ένα αυτογκόλ του Ίσλα, για να συνεχίσει:

"Υπάρχουν ακόμα πολλοί πόντοι προς διεκδίκηση και χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε νίκες μέχρι το τέλος. Καταφέραμε να βελτιώσουμε το προβάδισμά μας σε σχέση με τη δεύτερη θέση, παρά το γεγονός ότι στα χαρτιά αυτή η αγωνιστική ήταν δύσκολη για εμάς.

Η Κιέβο έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι και, με λίγη τύχη, πήραμε και εμείς τη νίκη. Ήμασταν τυχεροί, καθώς κερδίσαμε με ένα αυτογκόλ ενώ θα μπορούσε να δοθεί και πέναλτι υπέρ του Φάμπιο Κουαλιαρέλα (η Ουντινέζε "φωνάζει" για ανατροπή του Ιταλού διεθνούς φορ από τον Ζούλιο Σέζαρ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους)".

Όσον αφορά στην ανάλυση του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός απέδωσε τα εύσημα στην ομάδα του Πασκουάλε Μαρίνο για την εμφάνισή της, ενώ αναφέρθηκε ατομικά στις επιδόσεις των Σαντόν και Μάξουελ. "Η Ουντινέζε έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες και μας έβαλαν κάτω από πίεση.

Εάν θέλει κάποιος να βρει έναν σπουδαίο παίκτη σήμερα θα πρέπει να κοιτάξει στην Ουντινέζε. Θα βρει πολλούς... Εμείς αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Ο Σαντόν ήταν λίγο κουρασμένος και ίσως η μετακίνησή του στη δεξιά πλευρά δεν τον βοήθησε. Αυτή τη φορά δεν έκανε κανένα μεγάλο παιχνίδι.

Ο Μάξουελ αντίθετα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, ξαναείδα τον Μάξουελ που γνώριζα, αυτόν στην αρχή της σεζόν. Έχει συμβόλαιο μαζί μας, είναι 27-28 ετών, γιατί να μη μείνει. Σε εμένα αρέσει πολύ ο παίκτης".









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ