ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Ωραία η φανέλα αν... κερδίζουμε"!

Μουρίνιο: "Ωραία η φανέλα αν... κερδίζουμε"!
Ίντερ-παρουσίαση

Ο Ζ.Μουρίνιο τόνισε κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας ότι αυτή θα είναι.. καταστροφή αν χάνει η ομάδα

"Η φανέλα είναι πολύ ωραία, όμως θα πρέπει να κερδίζουμε γιατί, χωρίς νίκες, η φανέλα είναι μία καταστροφή. Η Nike έκανε εξαιρετική δουλειά, τα υπόλοιπα θα πρέπει να γίνουν από μένα και τα παιδιά", τόνισε ο 45χρονος Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στην υποδοχή που γνώρισε η ομάδα στην πρώτη της προπόνηση από τους φίλους της Ίντερ:

"Οι Ιταλοί οπαδοί είναι διαφορετικοί σε σύγκριση με τους Άγγλους. Στην Αγγλία η υποστήριξη διαρκεί για 90 λεπτά, εδώ στην Ιταλία την ζει κάποιος όλες τις ημέρες".


Όσον αφορά τέλος, στις πρώτες υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ιταλίας, ο Μουρίνιο φρόντισε να δώσει για ακόμη φορά το στίγμα του, τονίζοντας πως είναι αλλεργικός στις... ήττες ακόμα και στα φιλικά ματς προετοιμασίας:

"Τώρα αναχωρούμε για το βουνό και εκεί θα δώσουμε δύο φιλικά για να τεστάρουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τα φιλικά. Και αυτό γιατί θέλω να κερδίζω και σε αυτά τα ματς για να καταλάβουν όλοι πως η Ίντερ είναι μία ομάδα που θέλει να κερδίζει πάντα".


Ένας από τους πλέον ευτυχισμένους κατά την παρουσίαση των νέων επίσημων εμφανίσεων ήταν και ο Αντριάνο, ο οποίος μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στη Σάο Πάολο ένιωσε ξανά την αγάπη και την υποστήριξη των φίλων της Ίντερ:

"Είναι ανώφελο να κρύψω πως με ευχαρίστησαν πάρα πάρα πολύ όλοι αυτά τα συνθήματα υπέρ μου. Αυτό σημαίνει πως οι οπαδοί δεν ξέχασαν αυτά που έκανα με αυτή τη φανέλα. Τώρα έχω θέληση να ξαναπαίξω και ελπίζω πραγματικά να έχω μία σπουδαία σεζόν με την Ίντερ".


Ζανέτι: "Ο Μουρίνιο δουλεύει πολύ..."
Από την πλευρά του, ο "καπιτάνο" Χαβιέρ Ζανέτι, ο οποίος ετοιμάζεται για την 14η σερί σεζόν του με την Ίντερ αποκάλυψε ποιά είναι η αγαπημένη φανέλα που έχει φορέσει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ μίλησε και για την πρώτη σεζόν στην δεύτερη εκατονταετία της ιστορίας των "νερατσούρι".

"Η φανέλα που θυμάμαι με ιδιαίτερη νοσταλγία είναι αυτή που φορούσαμε στον τελικό του Κυπέλλου UEFA (1998) με αντίπαλο τη Λάτσιο. Φέτος έχουμε μεγάλη επιθυμία να επιβεβαίωσουμε τη δύναμή μας.

Υπάρχει ο ενθουσιασμός και η σωστή νοοτροπία για να ανταποκριθούμε στις πολλές υποχρεώσεις που έχουμε. Ο Μουρίνιο; Είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ στο γήπεδο και είναι σε πλήρη συγχρονισμό με τους παίκτες.

Μας εξηγεί τα πάντα και δουλεύουμε με μεγάλη ηρεμία για να καταφέρουμε να κάνουμε ό,τι μας λέει. Εάν έρθει άλλος ένας μέσος αξίας θα τον υποδεχτούμε όλοι με ανοιχτές αγκάλες. Εδώ, οι παίκτες που είναι πρωταθλητές είναι καλοδεχούμενοι.






Ο Ροναλντίνιο; Εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο στο τί κάνουμε εμείς και στο πώς θα έχουμε μία νέα σεζόν. Μιλάμε μόνο για τους δικούς μας Βραζιλιάνους, όπως για παράδειγμα τον Αντριάνο.

Τον βλέπω να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δουλεύει με διάθεση και με απόλυτο συγχρονισμό με την υπόλοιπη ομάδα. Έχει αντιληφθεί πως και για τον ίδιο είναι μία μεγάλη ευκαιρία.

Ελπίζουμε ότι θα τα πάει καλά και θα είναι χρήσιμος για την ομάδα. Οι στόχοι; Δεν πρέπει να τους οριοθετήσουμε, αλλά να σκεφτόμαστε μόνο το πώς θα παλέψουμε σε όλα τα μέτωπα",



δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής Αργεντινός αμυντικός μέσος.












TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ