ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Όποιος δεν το πιστεύει να κάτσει σπίτι του..."

Μουρίνιο: "Όποιος δεν το πιστεύει να κάτσει σπίτι του..."

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δηλώνει ετοιμος για το ματς-πρόκληση με την Παρί Σεν Ζερμέν και καλεί όποιον δεν πιστεύει στην ανατροπή να δει... Ντόρτμουντ-Ρεάλ! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας την περασμένη αγωνιστική, ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε χαρακτηρίσει "αδύνατο" για την Τσέλσι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και έκανε λόγο για τα "δώρα" που πρέπει να της κάνουν από εδώ και πέρα οι άλλοι, όμως τώρα φαίνεται να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών.

Ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Στόουκ και λίγα 24ώρα από την επώδυνη ήττα με 3-1 στο "Παρκ Ντε Πρενς" από την Παρί (με το γκολ του Παστόρε στο 93' να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Γάλλους για πρόκριση στα ημιτελικά), ο " special one " εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ομάδα και κάλεσε όποιους παίκτες ή οπαδούς δεν θεωρούν εφικτό το στόχο του πρωταθλήματος και της πρόκρισης στα ημιτελικά του CL, να μείνουν σπίτι τους.

"Αυτή είναι η στιγμή για να πω ότι το Champions League δεν έχει τελειώσει προφανώς. Εάν ένας παίκτης δεν πιστεύει πως δεν έχουν τελειώσει όλα, είναι καλύτερα για αυτόν να μείνει σπίτι.

Και αν ένας οπαδός δεν πιστεύει ότι είναι πιθανό, τότε είναι προτιμότερο για αυτούς να κάτσουν σπίτι την Τρίτη και να δουν το Ντόρτμουντ-Ρεάλ στην τηλεόραση.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει και αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να ειπωθεί", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Στο πρωτάθλημα έχουμε έξι ματς ακόμα και πάμε να κάνουμε έξι νίκες. Αν δεν έχουμε τη διάθεση να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτά τα παιχνίδια, αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε καλοί επαγγελματίες και δεν θέλω να υπάρχει κανείς που να πει κάτι τέτοιο για μένα ή τους παίκτες μου".

Διαβάστε επίσης τις ατάκες Μουρίνιο για Λίβερπουλ και Τόρες αλλά και τους 5 παίκτες που σκοπεύει να αφήσει εκτός ομάδας το καλοκαίρι.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ