ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Μας λείπουν 23 πόντοι για τον τίτλο"

Μουρίνιο: "Μας λείπουν 23 πόντοι για τον τίτλο"
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως θέλει από την ομάδα του άλλους 23 πόντους για να έρθει ο τίτλος, ενώ έδωσε "απάντηση" και στον Ρομπέρτο Μαντσίνι

"Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο ένα πράγμα: να κερδίσω το σκουντέτο. Τίποτα περισσότερο. Μας χρειάζονται μόνο 23 πόντοι και δεν έχουμε ανάγκη να περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων.

Δυστυχώς η Γιουβέντους δεν μπορεί να σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο γιατί είναι υποχρεωμένη να κερδίσει όλα τα παιχνίδια της και να περιμένει τα δικά μας στραβοπατήματα.

Επιπλέον, έχουμε κάποια περιθώρια για λάθη, λόγω της διαφοράς των επτά πόντων", τόνισε ο Μουρίνιο, ο οποίος απάντησε και σε σημερινές δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο "Μεάτσα" σε περίπτωση αποχώρησης του Πορτογάλου.

"Τα λόγια του με αφήνουν αδιάφορο. Εγώ έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και αυτός τρία (δεν έχει λυθεί ακόμα το συμβόλαιό του με την Ίντερ, με τις δύο πλευρές να έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια)".

Αναφορικά με το πρόστιμο 35.000 ευρώ που του επιβλήθηκε για την αποβολή του στο προηγούμενο ματς κόντρα στη Φιορεντίνα ο Μουρίνιο έδωσε αφοπλιστική απάντηση:

"Εάν μου πουν ότι τα χρήματα από τα πρόστιμα τα δίνουν για να ταίσουν παιδιά που πεινούν, δεν θα είχα πρόβλημα να δώσω και 70.000 ευρώ.

Δεν μου αρέσει πολύ αυτή η κατάσταση, καθώς δεν χρησιμοποιούνται αυτά τα χρήματα για να πηγαίνει τροφή σε αυτά τα παιδιά.



Μακάρι να γίνει κάτι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα για να κατασκευαστεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για τα παιδιά που έχουν ανάγκη".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο "special one" απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για τον εκτοπισμό του Μάξουελ από το αρχικό σχήμα ελέω του 18χρονου Νταβίντε Σαντόν.

"Δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος, υπεύθυνος για αυτό είναι ο Σαντόν. Αυτό το παιδί μπορεί να παίξει 15 χρόνια στην Ίντερ. Από έναν τόσο νέο ποδοσφαιριστή περιμένεις λογικά να μην έχει σταθερή απόδοση, όμως αυτός ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Να σημειωθεί πως απόντας από την αναμέτρηση με τους Καλαβρέζους θα είναι ο Αντριάνο, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο που αντιμετώπιζε, γεγονός που ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον Μάριο Μπαλοτέλι.

















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ