ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Κουράστηκα να είμαι προπονητής, υπεύθυνος επικοινωνίας και αυτός που λέει ότι μας έκλεψαν"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του τελικού Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του τελικού Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα © 2023 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αν και εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στη Ρόμα, την ίδια στιγμή άφησε αιχμές, υποστηρίζοντας ότι έχει κουραστεί από το να παραπονιέται για τη διαιτησία.

Η Ρόμα δεν κατάφερε να κατακτήσει το Europa League, με τη Σεβίλλη να πανηγυρίζει εκείνη το τρόπαιο μετά το 4-1 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση).

Το φινάλε βρήκε τον Ζοζέ Μουρίνιο να παραπονιέται για τη διαιτησία του Άντονι Τέιλορ και να του τα χώνει στο πάρκινγκ. Μιλώντας στο Sky Sports ο special one δήλωσε πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει στη Ρόμα, όμως η γενικότερη κατάσταση τον έχει κουράσει.

"Θέλω να μείνω στη Ρόμα, αλλά οι παίκτες μου αξίζουν περισσότερα και εγώ αξίζω περισσότερα. Έχω βαρεθεί λίγο να είμαι ο προπονητής, ο άνθρωπος της επικοινωνίας, το πρόσωπο του συλλόγου που λέει ότι μας έκλεψαν μετά από κάθε παιχνίδι. Έχω βαρεθεί να τα βάζω με όλα τα μέτωπα.

Την επόμενη χρονιά δεν θα παίξουμε στο Champions League και αυτό είναι καλό γιατί δεν είμαστε φτιαγμένοι για αυτό.

Και ας ελπίσουμε ότι ο (διαιτητής) Άντονι Τέιλορ θα σφυρίξει μόνο αγώνες στο Champions League και θα κάνει εκεί τις ίδιες μ@λ@κίες που έκανε εδώ κι όχι στο Europa League", είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ