ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Η χειρότερη σεζόν μου"

Μουρίνιο: "Η χειρότερη σεζόν μου"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως αυτή ήταν η χειρότερη σεζόν της καριέρας του, δε θέλησε να τοποθετηθεί για το μέλλον του, ενώ χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα του τελικού.

Μόνο το ισπανικό Σούπερ Καπ κατέκτησε φέτος ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν μπόρεσε να χρυσώσει το χάπι την τελευταία στιγμή χάνοντας στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό οδήγησε τον Πορτογάλο τεχνικό στην παραδοχή πως η φετινή ήταν η χειρότερη χρονιά της καριέρας του.

"Αυτή είναι η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου. Για πολλούς προπονητές θα ήταν μία καλή σεζόν, αλλά για μένα είναι η χειρότερη. Πάντα εμφανιζόμουν στον Τύπο κάθε φορά που φέρναμε ισοπαλίες ή χάναμε. Η φετινή σεζόν ήταν μία αποτυχία, αλλά οι πρώτες δύο χρονιές μου ήταν επιτυχημένες".

Σε ερώτηση για το μέλλον του απάντησε: "Έχω συμβόλαιο και αυτό έχει ισχύ για άλλα τρία χρόνια. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο για το μέλλον μου.

Τέλος, για το παιχνίδι είπε: "Δε νομίζω πως η Ατλέτικο άξιζε το τρόπαιο, αλλά το πήρε. Είχαμε δύο καθαρές φάσεις για γκολ και τρία δοκάρια. Γι’ αυτό θεωρώ πως ήταν άδικο. Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο ήταν φανταστικός, αλλά και τυχερός".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ