ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο για Ζέμαν: "Έχω 25 τίτλους, δεν θ' απαντήσω σε κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τη Serie B"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λέτσε στο Coppa Italia
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λέτσε στο Coppa Italia © 2022 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Αφοπλιστικός εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου όταν δημοσιογράφος τού ζήτησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του άλλοτε προπονητή της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν, για εκείνον, απαντώντας πως δεν θα ασχοληθεί με κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τη Serie B.

Ρόμα και Λάτσιο θα αναμετρηθούν την Κυριακή (20/3) στο ντέρμπι της Ρώμης, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να θέλει τους βαθμούς για να σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση.

Οι "τζαλορόσοι" προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Conference League, ωστόσο την ίδια στιγμή η κατάσταση στη Serie A δεν είναι το ίδιο καλή για τον Πορτογάλο τεχνικό. Η Ρόμα βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες.

Ενόψει του ντέρμπι ο άλλοτε προπονητής της Ρόμά (1997-99 και 2012/13) και της Λάτσιο (1994-97) μιλώντας στην Corriere dello Sport αναφέρθηκε στις δύο ομάδες, υποστηρίζοντας πως ο Μαουρίτσιο Σάρι τα πηγαίνει καλύτερα από ότι ο Μουρίνιο: "Ο Σάρι τα πάει καλύτερα, έχει ήδη δώσει στη Λάτσιο ταυτότητα στο παιχνίδι.

Ο Μουρίνιο μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες σε επίπεδο ποιότητας ποδοσφαίρου Η Ρόμα ακόμα δεν έχει καταλάβει τι θέλει να κάνει στο γήπεδο, ενώ η Λάτσιο είναι πιο τοποθετημένη", ήταν τα λόγια του 74χρονου Τσέχου΄.

Το σχόλιό του ενόχλησε τον Πορτογάλο κόουτς, ο οποίος αν και αρνήθηκε να σχολιάσει, πέταξε το "φαρμάκι" του: "Δεν περιμένεις από έναν προπονητή με 25 τίτλους να απαντήσει σε κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τη Serie B. Αν μου κάνεις μια ερώτηση για τον Τραπατόνι ή τον Καπέλο, αλλά ο Ζέμαν... Σε παρακαλώ, δεν μπορώ να απαντήσω".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ